Qendrën kulturore të Fondacionit Throni sot e vizitoi Prof. Dr. Ahmet Davutoglu, ku së bashku me nikoqirin e kësaj qendre Prof. Dr. Metin Izeti dhe një numri të konsiderueshëm të mysafirëve shëtitën hapësirat e qendrës dhe më pas morën pjesë në drekën e shtruar për nder të mysafirit Prof. Dr. Ahmet Davutoglu.

Shperndaje