Udhëheqesi ynë i lavdishëm i ilegales dhe një nga themeluesit e tre ushtrive çlirimtare lideri progresiv i BDI Ali Ahmeti përveç si atdhetar ushtarak është njeriu që avancoj femren shqiptare.
Shkruan Erald Selca
Teuta Arifi intelektuale e madhe femër ikonë ishte ajo që thyente tabutë, kur Aliu i dha hapësirë në BDI si dhe shumë femrave tjera.
Teuta Arifi kur u bë kryebashkiake e Tetovës ishte revolucion edhe te ne por edhe të sllavet dhe ndërkombëtarët.
Znj.Teuta Arifi do rizgjidhet prap bindshëm kryebashkiake dhe do jetë zë i vlerave do jetë zonjë e fortë kreative me staf të mirë.
Presim rezultate më të mira dhe të zgjidhet çeshtja ajrit ndotur në qytet, si dhe të mos harrohen ish luftetarët e veprimtarët.
Ata të punësohen dhe trajtohen dinjitetshëm.
Tetova në botë nuk do njihet veç me Shkëndijën e Tetovës që bëri magji me futboll….por dhe me Teuta Arifin.
Shperndaje