Këngëtari I mirënjohur nga Kosova,Shaqir Cervadiku që njihet për intepretimet e këngëve patriotike, në një dasëm në Kosovë, ka ndezur atmosferën duke interpretuar këngën e njohur “Kreshtat e Kosovës” së bashku me Lutfi Istogun, shkruan Pollogu.net.Por në fund të këngës një nga mysafirët nuk përmbahet dhe i rëmben mikrofonin Shaqës për të kënduar fundin e kësaj kënge të dashur për të gjithë.

Shperndaje