Vendi në të cilin kanë qëndruar ushtarët e UÇK-së në fshatin Oshlan është rregulluar për t’u ofruar të gjithë atyre që dëshirojnë të shohin nga afër vendin ku kanë qëndruar ushtarët e UÇK-së.

Përfundimi i rehabilitimit të kësaj kulle është kumtuar përmes një postimi të drejtoreshës Rama në profilin e saj në facebook.

Vizitorët nga Kosova dhe më gjerë mund të vijnë edhe ta vizitojnë këtë objekt në të cilin u mblodhën trimat tanë për të jetësuar misionin e tyre të shenjtë, çlirimin e atdheut.

Shperndaje