Agim Shukrija, taksisti nga Likova është kandidati serioz për të fituar  komunën e Likovës.

“NE vetur dhe me shofere personal do te beje kampanjen parazgjedhore komunale.
Agimi eshte bartes liste I partise PPKTP.
Agimi premton qe te gjitheve taksistave do ti siguroje nga nje Golf-7 qe te permiresohen kushtet e sherbimit TAXI.
Votojeni se NE fund te fundit te gjithe ju genjejne por Agimi ju premton…!!

Voto numrin (29)”, ka leshuar mesazhin një nga sportistët kumanovar, Bashkim Qerimi.

Shperndaje