Mamaja e aktores 35-vjeçare ka deklaruar për mediat se Marla dëshironte të lindte natyralisht, por kjo lindje i solli komplikacione të cilat në fillim u pakësuan falë një ndërhyrje kirurgjikale.Ajo u bë e njohur nga pjesëmarrja në emisionin “La Academia” që i hapi dyert e karrierës si një aktore e filmave dhe serialeve ku ndër më të njohur është seriali “The chema”. Marla Hiromi Hayakawa është ndarë nga jeta pas komplikacioneve gjatë lindjes së fëmijës.XING

Shperndaje